ZELF MIJN HUIS VERKOPEN MET HUIZENBALIE

 

Steeds meer mensen kiezen ervoor om zelf hun huis te verkopen. Kan Hypokeuze hier ook bij helpen? Jazeker..! Hypokeuze is een servicepunt voor Huizenbalie. Maar wat is Huizenbalie..?

 

Bij Huizenbalie profiteer je van het beste van 3 werelden:

1. Het voordeel van samen verkopen. Van een woningadvertentie tot en met full-service. Jij bepaalt welke diensten je wilt en welke niet.

2. Je woning op Funda, Jaap, Huizenzoeker en andere landelijke woningsites tegen de laagste prijs van Nederland. Zo kan er bijvoorbeeld al vanaf € 99,95 een woning op Funda geplaatst worden.

3. Ondersteuning van Hypokeuze met de expertise van onze onafhankelijke financiële adviseurs.

 

SERVICEPUNTEN

Via Huizenbalie kan de verkoper van een woning de gehele verkoop zelf regelen. Bij de  servicepunten van Hypokeuze kan de verkoper onder andere informatie en persoonlijk advies inwinnen en een “te koop” bord afhalen.

Wij helpen als servicepunt van Huizenbalie.nl bij het contact leggen met lokale partijen als een notaris, een fotograaf, een taxateur of een traditioneel makelaarskantoor. Daarnaast treden wij op als onafhankelijk Hypotheek- en Financieel Adviseur en kan zowel de koper als de verkoper geholpen worden bij het regelen van de financiële zaken; zoals de hypotheek en de verzekeringen.

Ons doel van de samenwerking met Huizenbalie is het transparanter maken van de Nederlandse woningmarkt. Kijk voor meer informatie op de website van Huizenbalie.nl en zet uw woning eenvoudig en tegen zeer lage kosten zelf te koop of te huur.

In overleg met ons bepaalt u zelf welke ondersteunende diensten u wenst af te nemen. Zou u graag meer informatie willen? Voor een deskundig advies over het zelf verkopen van uw huis kunt u contact met ons opnemen via mail, telefoon of via het contactformulier.